Home Aktualitet FOTO/ Zbulohen mesazhet e ambasadorit Gazheli, si gënjeu ambasadori i Ramës!!!

FOTO/ Zbulohen mesazhet e ambasadorit Gazheli, si gënjeu ambasadori i Ramës!!!

nga Editor

Emisioni “Tempora” ka mundur të sigurojë mesazhet e shkëmbyera midis ambasadorit shqiptar në Turqi, Gent Gazheli me gazetarin e “Le Iene”, Taulant Koplikaj.

Në bisedat e siguruara shihet se ambasadori shqiptar, Gazheli ka qenë i angazhuar për kthimin e Alvin Berishës, në Shqipëri, pranë babit të tij, por kjo nuk është realizuar.

Por edhe pse 6 ditë pas negociatave, Alvin nuk është kthyer në Shqipëri.

Bisedat e ambasadorit Gazheli dhe gazetarit vijojnë si më poshtë:

Ambasadori Gazheli: Kam kërkuar të vijnë në Erbil. Nëse do të ketë mirëkuptim për fëmijën për ta dorëzuar. Do shkoj vetë në Erbil.

Gazetari i dërgon një voice message. 

Ambasadori Gazheli: Gjithë të mirat. Do bëjmë të pamundurën të sjellim djalin prapë të atit. Mund të kem nr e pikës së kontaktit që keni në kamp? Nr mob?

Zona ku jeni paraqet rrezikshmëri të lartë. Keni patur komunikim sëfundmi për fëmijën?

Gazetari Taulant Koplikaj: Jo. Në drekë e kemi lënë në kamp.

Ambasadori Gazheli: Po e ndjek me prioritet maksimal. Djali është shqiptar dhe do ta kthejmë.

Propozini Erbilin. Dhe vij unë dhe në Erbil.

Gazetari Taulant Koplikaj: Ok. Ja sa thirra këtë djalin e po të shkruaj pas pak.

Ambasadori Gazheli: Ok. Po ju pres.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!