Home Aktualitet Meta përshëndet emërimin e të Dërguarit Special të Qeverisë Britanike për Ballkanin Perëndimor

Meta përshëndet emërimin e të Dërguarit Special të Qeverisë Britanike për Ballkanin Perëndimor

nga Editor

Presidenti i Republikës Ilir Meta nëpërmjet një mesazhi në rrjetet sociale ka përshendetur emërimin e të Dërguarit Special të Qeverisë Britanike për Ballkanin Perëndimor, Sir Stuart Peach.

Ja mesazhi i Presidentit Meta në Twitter:

Përshëndes emërimin e të Dërguarit Special të Qeverisë Britanike për Ballkanin Perëndimor, Sir Stuart Peach.  Mbretëria e Bashkuar ka dëshmuar të jetë një partner i qendrueshëm, i besueshëm dhe shumë i rëndësishëm për promovimin e lirisë dhe demokracisë në rajonin tonë.  Forcimi i paqes dhe stabilitetit mbetet kyç për forcimin e perspektivës evropiane.

Image

Lajme te ngjashme