Home Aktualitet Mesazhi i Metës: Shqipëria duhet të heq dorë nga arroganca për t’u bërë kujdestar i Kosovës

Mesazhi i Metës: Shqipëria duhet të heq dorë nga arroganca për t’u bërë kujdestar i Kosovës

nga Editor

Presidenti Meta po flet sonte ne nje interviste ne Prishtine ne emisionin ‘context’ duke theksuar se:

“Shqiperia per fat te keq eshte vite larg Kosoves sa i perket procesit te administrimit te zgjedhjeve, sundimit te ligjit dhe ritmit te zhvillimit ekonomik. Ne kete aspekt Shqiperia nuk mund t’i jape leksione Kosoves.

Sikundër Shqipëria duhet të heq dorë nga arroganca për t’u bërë kujdestar i Kosovës, dhe këtu përjashtoj Presidentin e Republikes.

Shqiperia ka të drejte që të nxisë bashkëpunimin me Kosovën dhe jo të jetë arrogante me të.”

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!