Home Politike Të mendojmë si Monika, kështu BE nuk do te jetë më ëndërr!!

Të mendojmë si Monika, kështu BE nuk do te jetë më ëndërr!!

nga Editor

Monika Kryemadhi tha:

“Asnjë faktor malinj nuk do të cënojë dot aleancën tonë mbi 100 vjeçare midis Shqipërisë dhe SHBA dhe asnjë faktor malinj nuk do të na largoje nga aspirata e shqiptarëve drejt integrimit në BE.”

Lajme te ngjashme