Home Aktualitet Dështimi i negociatave me BE-në/ Hashim Thaçi bashkohet me Soros, ftesa për debat

Dështimi i negociatave me BE-në/ Hashim Thaçi bashkohet me Soros, ftesa për debat

nga Editor

Hashim Thaçi fton në debat Aleksandër Soros, për dështimin e negociatave me BE-në.

Kosovë Alex Soros, djali i miliarderit Xhorxh Soros, ka reaguar lidhur me refuzimin e hapjes së negociatave nga ana e Këshillit të Evropës për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Ai akuzoi Bashkimin Evropian për Albanofobi, pas refuzimit që iu bë Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut

Lidhur me këtë ka reaguar presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, duke thënë se duhet të ketë një debat për marrëdhëniet midis Ballkanit dhe BE-së,

“Ne nuk duhet të lëmë asnjë tabu dhe të mos lejojmë që paragjykimet dhe stereotipet të na pengojnë të kemi një debat kuptimplotë për marrëdhëniet midis Ballkanit dhe BE-së. Në këtë dritë, unë mirëpres ftesën e Alex Soros për një debat të tillë.“, shkruan Hashim Thaçi në Twitter.

Lajme te ngjashme