Home Aktualitet Darka që e organizonte Ibrahim Rugova braktisët nga Thaçi dhe liderët

Darka që e organizonte Ibrahim Rugova braktisët nga Thaçi dhe liderët

nga Editor

Në Prishtinë sot është shtruar ajo që njihet si Darka e Lamës. Por, atë nuk e organizoi Presidenca e as ndonjë institucion shtetëror.
Darkën e Lamës e organizonte për çdo fillimvjeshtë ish-Presidenti Ibrahim Rugova.

Këtë traditë e kishin vazhduar edhe presidentë të tjerë, përfshirë edhe Presidenten Atifete Jahjaga.
E, këtë vit Darkën e Lamës e organizoi Kisha Protestante.
Atë nuk e organizoi as Presidenca, e as nuk ishin të pranishëm ndonjë nga liderët e shtetit.

Lajme te ngjashme