Home Aktualitet Programe që nxisin të rinjtë të mos largohen nga Shqipëria

Programe që nxisin të rinjtë të mos largohen nga Shqipëria

nga Albina Hoxhaj

Largimi i të rinjve po vijon në Shqipëri duke krijuar probleme të mprehta në shumë zona ku mungojnë profesionistët dhe forcat e afta për punë. Qeveria ka ndërmarrë së fundi dy programe, një për studentët dhe tjetri për personat në vështirësi ekonomike të cilat synojnë që të rinjtë të mos largohen nga Shqipëria. Korespondenti ynë Raimond Kola përgatiti kronikën.

/voa/

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!