Home Politike I përgjegjshëm ose i pa përgjegjshëm, ja ku është dallimi !

I përgjegjshëm ose i pa përgjegjshëm, ja ku është dallimi !

nga Editor

Nga Edmond Panariti.

: Qeveria e Maqedonisë së Veriut shprehet :Ata (BE) kane problemet e tyre, por ne mbajmë pergjegjesine tone. Pra, le te na gjykoje sovrani me zgjedhje te parakohshme. …………………………………… Qeveria e Shqipërisë shprehet : Pergjegjesia bie mbi ta (BE), ne jemi në rregull, nuk ka zgjedhje…! Shenim: Maqedonia pervec vetos franceze, mori nje po, te vendosur nga e gjithë BE. Ndersa Shqipëria, pervec vetos franceze mori jo nga Holanda jo nga , Danimarka, jo nga Spanja dhe një po me nente kushte nga Gjermania, por nuk ndjen pergjegjesi.. Ky eshte dallimi : I pergjegjshem dhe i pa pergjegjshem.

Lajme te ngjashme