Home Aktualitet Përpjekja e Rilindjes që përmes hapsirave mediatike synon të shfajësojë veten nga akuza që LSI ka bërë me prova për të dhe për ca të tjerë si të implikuar në aferën e inceneratorëve, është edhe një tregues më shumë i fakteve pa kundershtushme se vërtetes.

Përpjekja e Rilindjes që përmes hapsirave mediatike synon të shfajësojë veten nga akuza që LSI ka bërë me prova për të dhe për ca të tjerë si të implikuar në aferën e inceneratorëve, është edhe një tregues më shumë i fakteve pa kundershtushme se vërtetes.

nga Editor

Nga Denis Hidri

Përpjekja e Rilindjes që përmes hapsirave mediatike synon të shfajësojë veten nga akuza që LSI ka bërë me prova për të dhe për ca të tjerë si të implikuar në aferën e inceneratorëve, është edhe një tregues më shumë i fakteve pa kundershtushme se vërtetes.
Edvin Rama Zyrtar lart qeveris pretendojn se nuk ka dorë në aferën e inceneratorëve,të ballafaqohet në SPAK.

Kallëzimi i LSI-së është depozituar në SPAK.

SPAK-u është para provës për të dëshmuar se e meriton besimin që i është dhënë për të luftuar korrupsionin e zyrtarëve të lartë të shtetit dhe për të provuar se koha e pandëshkueshmërisë politike të Rilindjes zyrtarve të saj të marr fund njher e mirë kur behet fjal provat me fakte e video pa kundershtushme.Zbardhja e kesaj situate, qe vetem e paster nuk mund te jete, kerkon hetim shume te thelluar te SPAK-ut.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!