Home Aktualitet Gjykata merr vendimin për 10 policët e Tiranës dhe Korçës që u kapën duke bërë shkelje

Gjykata merr vendimin për 10 policët e Tiranës dhe Korçës që u kapën duke bërë shkelje

nga Editor

Gjykata e Rrethit Gjyqesor Tirane, me vendimin 1822/1 date 23.10.2021, vendosi:

Durim Murja “arrest ne burg”

Jashar Shehu dhe Arjan Balla “Arrest ne shtepi”

Matilda hamollari, petro fraholli, klemend pikuli, genci hysi, çlirim akrobati, kamber kllogjeri “pezullim nga detyra” dhe detyrim per tu paraqitur ne policine gjyqesore.

Krenar gjokutaj “detyrim per tu paraqitur”.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!