Home Aktualitet Berisha rrezikohet të eleminohet fizikisht.

Berisha rrezikohet të eleminohet fizikisht.

nga Arian

Sot rreth orës 20:00 USA central time, në WhatsApp’in e Nova Medias vjen një mesazh nga një numur i pa qartë sepse ishin vetëm 6 zero ( 000-000). Në mesazh ishte shkruar në gjuhë të huaj .

Привет друг”
dhe në vazhdim mesazhi ishte në shqip, ku personi që dërgonte mesazhin deklaronte si më poshtë. “ Në qoftë se deshironi mund ta bëni publike sa më shpejt të jetë e mundur. Ky mesazh është për S.B, kujdes në foltoren e Lezhës nga kontakti fizik me njerzit, sepse kërkohet elemini fizik i S.B me agjentë kimik”. 

Nova Media nuk e vërteton dot autorësinë e këtij mesazhi, sepse 5 minuta pasi u hap ky mesazh,  çdo gjë u fshih në mënyrë automatike.

Nova Media. 

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!