Home Aktualitet Plas debati i ashpër në Parlament/ Basha shan dhe kërcënon Shalsin: Injorant, plehrë dhe hale e Sudes. Ta përplas kokën

Plas debati i ashpër në Parlament/ Basha shan dhe kërcënon Shalsin: Injorant, plehrë dhe hale e Sudes. Ta përplas kokën

nga Editor

Me debate dhe akuza ka nisur seanca e sotme plenare e Kuvendit të Shqipërisë. Në nisje të seancës opozita kundërshtoi vendimin për ndarjen e minutazhit mes PS dhe PD për diskutimet.

Debati në Kuvend

Alfred Rushaj: Kryetari i grupit të PS-së, nuk e kam idenë pse, por keqinformoi deputetë për atë që është arritur në Konferencën e Kryetarëve. Asnjë konsensus nuk ka pasur për limitin e kohës. Kam kërkuar që vendimi i njëanshëm të anulohet. Procesverbali të bëhet publik. Kjo nuk është një seancë e veçantë. Për asnjë nga këto cështje nuk është dhënë dakordësia jonë që të reduktohet koha. Kemi gjetur konsensus që komisionet të zhvillohen në prezencë dhe deputetët të paraqesin certifikatën ose testin.

Lindita Nikolla: Mirë, konferenca ka në gatër vendimmarrjen dhe ne do të vijojmë me rendin e ditës. Ju lutem uluni dhe vijojmë qetësisht seancë.

Luçiano Boçi: O zonjë më jep fjalën për procedurë

Lindita Nikolla: Zoti Shalsi keni fjalën.

Eduart Shalsi: Keni një zakon të tmerrshëm, durimi për të reaguar, është cështje edukate. Nëse nuk do të gjeni në gjendje të duroni, të mësoni, prandaj jeni katandisur kështu.

Basha: Pusho mor ti! Injorat! Plehrë! Ky ke mësuar ti more? Je haleja e Sudeve. Ta përplas kokën! Maskara.

Shalsi: Keni gjithë keqardhjen time…

Basha: Pusho more…! Mos mu drejto ashtu ti

Shalsi: Në një kontekst tjetër do të jepja një përgjigje tjetër

Basha: Ta jap unë po deshe ty dhe të gjithë…Atë që se morët dot *nuk kuptohet

Nikolla: Ju kujtoj etikën zoti Basha.

Shalsi: Nuk e ke kuptuar kurrë sa i dobët je

Basha: Ta tregoj unë dobësinë

Shalsi: Mund të trembë ndonjë laraskë rreth teje por…përveçse më bën për të qeshue me natyrën tëndë të të bërit të të fortit.

Basha: Dërr-dërret e tyre.

Shalsi: Do flasim edhe për Bechettin por e ndjej veten të pafuqishëm për të debatuar. Ta kuptoj hallin. Por nuk ta qaj!

Basha: Jeni një grup horrash dhe banditësh.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!