Home Aktualitet Boçi-Kushit: Meqë jemi të dy nga Elbasani, nuk bëhet m’ka çu nëna me la gojën

Boçi-Kushit: Meqë jemi të dy nga Elbasani, nuk bëhet m’ka çu nëna me la gojën

nga Editor

Komisioni për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik ka nisur ditën e sotme me prezencën e ministres së Arsimit, Evis Kushit. Prezenca e saj u kërkua nga anëtarët e opozitës. Në nisje të fjalës së tij, Luçiano Boçi iu drejtua ministres duke i thënë se duhet të qëndronte deri në fund të seancës, duke i përmendur dhe një shprehje nga Elbasani.

Luçiano Boçi: Mirëseredhe zonja ministre. Nuk ka kohë të përcaktuar, limit, nuk ka ndodhur që ministrja të vijë dhe ti vendosi komisionit kushte në seanca të tilla dëgjimore, në mënyrën se si do të procedojmë duket sikur kemi kontradikta brenda opozitës, nuk jam dakord me dy propozimet e fundit të Zhupës, kërkojmë që ju të qëndroni në seancë, ose ju të merrni një vendim për ta shtyrë seancën dëgjimore dhe për ta bërë në një ditë tjetër. Meqë jemi nga Elbasani të dy, nuk bëhet më ka çu nëna me la gojën, dakord, faleminderit.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!