Home Aktualitet Duma: Ja e vërteta që provon se nuk është krizë energjetike, por korrupsion!

Duma: Ja e vërteta që provon se nuk është krizë energjetike, por korrupsion!

nga Editor

Grida Duma: Nuk është krizë energjitike, është krizë e korrupsionit e shkaktuar nga një regjim që merr borxh, për të larë borxhin e tenderave sekretë, e koncesioneve dhe e PPP-vë që pastrojnë paratë në parajsat fiskale. Ndërkohë, shqiptarët e ndershëm jetojnë në ferrin e prodhuar nga makutëria e kësaj pakice, duke shënuar emrat në listat e borxheve për të marrë ato pak gjëra me të cilat mbajnë frymën e familjeve të tyre. Kjo është e vërteta!

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!