Home Aktualitet “Kjo është bandë mafioze, nuk është shtet i demokracisë as i popullit shqiptar. Është armik i drejtësisë dhe i zhvillimit, armik i demokracisë dhe ne do të marrim hakun herët a vonë, për këta trathtarë dhe armiq të demokracisë.

“Kjo është bandë mafioze, nuk është shtet i demokracisë as i popullit shqiptar. Është armik i drejtësisë dhe i zhvillimit, armik i demokracisë dhe ne do të marrim hakun herët a vonë, për këta trathtarë dhe armiq të demokracisë.

nga Editor

Nga Denis Hidri

“Kjo është bandë mafioze, nuk është shtet i demokracisë as i popullit shqiptar. Është armik i drejtësisë dhe i zhvillimit, armik i demokracisë dhe ne do të marrim hakun herët a vonë, për këta trathtarë dhe armiq të demokracisë.

Kjo është mafia e Edi Ramës, kryekrimineli, kryehajduti, kryemafiozi i popullit shqiptar, armik i demokracisë e i popullit shqiptar, përgjegjës për të gjitha aktet kriminale.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!