Home Aktualitet Skandali i Patronazhistëve, Yuri Kim kërkon për herë të parë hetim të çështjes

Skandali i Patronazhistëve, Yuri Kim kërkon për herë të parë hetim të çështjes

nga Editor

Ne i nxisim autoritetet të veprojnë sipas rekomandimit te mëposhtëm  dhe rekomandimeve të tjera të OSBE/ODHIR  në lidhje me zgjedhjet e 25 prillit. E drejta e qytetarëve për të votuar lirshëm – pa frikë apo presion apo joshje të paligjshme – është themelore për demokracinë.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!