Home Aktualitet Armiqtë e betuar të PD, janë bërë papritmas avoketërit fanatikë të Lulzim Bashës

Armiqtë e betuar të PD, janë bërë papritmas avoketërit fanatikë të Lulzim Bashës

nga Editor

Nga Bujar Nishani

Shumë interesante por e qartë si kristali !

Pa përjashtim, të gjithë armiqtë më të betuar politik të Partisë Demokratike, që nga dita e parë e themelimit të saj dhe deri më sot, janë bërë papritur, avoketërit më të zjarrtë e fanatikë të Lulzim Bashës.

Të L. Bashës jo si individ por të L. Bashës si Kryetar i Partisë Demokratike.

Mjafton ky fakt për të kthjelluar dhe ndriçuar çdo demokrat e çdo patriot të këtij vendi sot.

Bashkimi i PD, forcimi i PD, kthimi në opozitë të vërtetë PD, i tmerron armiqtë e saj politik.

Tmerron dhe armiqtë e Shqipërisë, po ashtu!

Image

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!