Home Aktualitet Këshilltari i CDU: Shembulli i Kurz në Austri dhe kundërshembulli Basha në PD

Këshilltari i CDU: Shembulli i Kurz në Austri dhe kundërshembulli Basha në PD

nga Editor

Pas bllokimit në rrjete sociale nga Basha këshillëtari Ekonomik pranë CDU, Martin Henze reagoi përsëri edhe për dorëheqjen e Kancelarit Austriak Sebastian Kurz duke thumbuar nëpërmjet një statusi në Twitter Kreun e PD Lulëzim Basha duke nënkuptuar se duhet të bënte të njëjtën gjë, por në Shqipëri nuk funksionon kështu reagon Henze.

STATUSI

Ballkani: Austria tregon përsëri standard. Madhështia e vendimit për të dhënë dorëheqjen nga Kurz, ne mund të shoqerojme vetem me respekt. Kombet e tjera mund të mësojnë vetëm nga kjo. Në Shqipëri, për shembull, kreu i PD -së është ende duke u kapur në vendin e tij dhe veprimet e paligjshme po i hapin gjithashtu rrugën.  Balkans: Austria shows again what decency.the greatness of the decision to resign by Kurz we can only pay tribute with respect.Other nations can only learn from this. In Albania, for example,the DP leader is still clinging to his seat,and unlawful actions are also paving his way.

Image

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!