Home Aktualitet Kryeministri i krizave.

Kryeministri i krizave.

nga Editor

NGA DENIS HIDRI

Vendi ynë nuk kërcënon jetë njerëzish. Por në aspektin ekonomik e social ka një energji negative që mund të ketë efekte gjithaq tronditëse, mbi jetën e familjeve, bizneseve, shoqërisë. Kjo, është kriza e jashtëzakonshme energjitike, e cila vetëm sapo ka nisur, të japë shenjat e saj tejet shqetësuese në Shqipëri, temperatura e kësaj krize po rritet kudo, tanimë me orë jo me ditë, ndërkohë që ulja e temperaturave të motit, po afron bashkë me Dimrin dhe me rritjen e natyrshme të nevojës së energjisë elektrike edhe të përdorimit për ngrohje.
Atëherë kur shpresat për rikthimin në normalitet, pas tragjedisë së shkaktuar nga pandemia, të cilës njerëzimi po i paguan koston e humbjeve njerëzore të një lufte edhe në vëndin tonë aspektin ekonomik e social.

Dukuria e rritjes marramendëse të çmimit të gazit si edhe trendi i fortë i rritjes së çmimit të naftës qe ndodh rendomtë ne vendin tonë , shoqëruar me një rritje të përgjithshme çmimesh të prodhimeve të konsumit të përditshëm, qëndrojnë sot para të gjitha vendeve, si siluetat e një ushtrie armike në horizontin e Dimrit të vështirë qe sapo erdhi .

Deklaratat e Kryeministrit
Aq paralajmëruese sa krizat e tejkaluara nën qeverisjen e tij, të suksesshme vetëm nga propaganda maskaralliku qe vetem Rilindja di t’i bëj.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!