Home Aktualitet Shpallet në kërkim ndërkombëtar Adriatik Llalla

Shpallet në kërkim ndërkombëtar Adriatik Llalla

nga Editor

Ish-Kryeprokurori Adriatik Llalla eshtë shpallur në kërkim ndërkombëtar ditën e sotme, pasi kanë kaluar të paktën dy javë që kur Gjykata e Apelit vendosi ta dënojë përfundimisht me 2 vite burg.

Zyrtarisht emri i ish kryeprokurorit Llalla, shkon në Iterpol. Prokuroria e posaccme kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar ka përfunduar procedurat ligjore dhe ka shpallur në kërkim ndërkombëtar emrin e adriatik Llallës.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!