Home Aktualitet Ahmetajt, çi shef syri i bën dora…

Ahmetajt, çi shef syri i bën dora…

nga Editor

Nga Ylli Dylgjeri

Ahmetajt, çi shef syri i bën dora…Do menaxhoj dhe krizën e energjise elektrike tani!Uaaaaaaaaaa, po Beni eshte i specializuar per elektrik blu joper energji te bardhe! Nejse. Nala pa mend ky Rama!O e fut ne burg shokun tim Tiger, o vdes!Beni me anglishten, Beni me impulset e Telekomit, Beni me Ekonomine, Beni me Financat, Beni me Termetin, Beni me permbytjet, Beni me Bechettin, Beni me qametin dhe tani se fundi Beni dhe me energjine!Bravo Ben!Me kujtove nje shofer ambasade qe sa shkoj ne ambasaden tone ne Prage u tha diplomateve:tani qe erdha Une shpetuat, çar tu prishet me ze dora mua tua rregulloj, ua bej te re. U kenaqen pas kesaj nga Ambasadori derite kafazi se nuk do merrnin me usta, shoferi do ua ndreqte…Dhe keshtu nje dite i prishet frigoriferi Ambasadorit. Op, shoferri u gjend ne dhomen e frigoriferit, ishte koha kur frigoriferet punonin me gaz nga sistemi qendror i furnizimit te pallatit. E zberthen Usta shoferri, por …qameti ndodhi. Plasi gazi, plasi zjarri, u dogj apartamenti, u dogj pallati …Mblidhet ambasadaVjen Ambasadori. E sheh qametin, sheh dhe shoferin koke ulur.Ti e bere kete?Po, shef- ja kthen.Dakort, meqe ma rregullove frigoriferin, hidhi dhe nje sy radios!Keshtu dhe Usta Ahmetaj, meqe na rregulloi fatkeqesine, tani po ndreq edhe energjine.Te prifte e mbara, kur ke ne krye rampalla.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!