Home Aktualitet Krahasimi i logos së PD-së në takimet Berisha-Basha/ Jul Deda ironizon keq kryedemokratin: Ne partinë e vulave edhe logoja është zbehur dhe po shkon drejt zhdukjes…

Krahasimi i logos së PD-së në takimet Berisha-Basha/ Jul Deda ironizon keq kryedemokratin: Ne partinë e vulave edhe logoja është zbehur dhe po shkon drejt zhdukjes…

nga Editor

Dalja e kryedemokratit sot për të kundërshtuar rritjen e cmimeve nga Qeveria, të cilat rëndojnë shumë buxhetin për familjet e varfëra. Edhe pse akuzat e Kryedemokratit ishin shumë të rënda ndaj Qeverisë, për aktorin Julian Deda ishte shumë i rëndësishëm një detaj shumë domethëns: Logoja e partisë, e cila është e zbehur në selinë blu.

Duke krahasuar me logon që ish-kryeministri Sali Berisha përdor në foltoret që po mban në gjithë vendin, Deda shkruan në rrjetin social Facebook:

Ne partine e vulave edhe logoja eshte zbehur dhe po shkon drejt zhdukjes…!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10220567299515370&set=a.3276139305244&__cft__[0]=AZUHk5eynYSgiZMQdXxiCESdLF3OhMhpKUcRoReV3LO_tXwXmvj1X_dCDXDfG1pRGPeheNUIrKJKC3j2KqKibx3vHgbN48Y_O0WUx5aSdnHBzpRpRCTlV4vzs3cfXGc4Cto&__tn__=EH-R

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!