Home Aktualitet Asimilimi i demokracisë, edhe demokracisë parlamentare.

Asimilimi i demokracisë, edhe demokracisë parlamentare.

nga Editor

NGA ISH KANDIDATI PER DEPUTET LSI DENIS HIDRI

Nuk mundet që të diskriminosh përfaqësuesit e mbi 110 mijë qytetarëve shqiptarë, që kanë votuar Lëvizjen Socialiste për Integrim duke u kufizuar kohën e diskutimeve parlamentare në vetëm 2 minuta, ndërkohë që folësit e tjerë kanë 10 deri në 15 minuta për fjalim. Me apo pa grup parlamentar deputetët përfaqësojnë interesin publik dhe duhet të trajtohen si të barabartë. Diskriminimi është minim i demokracisë dhe ndëshkim për grupet shoqërore që ata përfaqësojnë.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!