Home Aktualitet Pse jugu i Shqipërisë po e pret me entuziazëm Foltoren e Doktorit

Pse jugu i Shqipërisë po e pret me entuziazëm Foltoren e Doktorit

nga Editor

Nga Ylli Manjani

Padyshim nuk duhet promovuar ky dimension, por nuk mund të rrimë pa lexuar faktin se jugu i Shqipërisë po e pret më me entuziazëm foltoren e Doktorit.

Kjo është një shenjë e mirë dhe sa më takon më pëlqen pa masë.

Shqipëria është shumë e vogël si dhe, ne shqiptarët jemi shumë pak për t’u ndarë në veri dhe jug. Për fat të keq prej shumë vitesh ky dallim i theksua disi.

Ndoshta kjo nismë e Doktorit “Tropojan” mund të ndihmojë disi për ta shuar këtë ndasi absurde.

Nga ana tjetër është gjithashtu e vërtetë që ne “veriorët” nuk e demonstrojmë shumë entusiazmin… Nuk na pëlqen hiç të duartrokasim…

Nejse, foltorja është sot për sot nisma e vetme politike për demokraci.

Ky është gjithashtu fakt!

Për shkaqe të ndryshme dhe për disa persona Berisha mund të mos jetë më i pëlqyeri, por që po drejton një lëvizje për demokraci nuk mund t’i mohohet.

Minimalisht po bën atë punë që nuk arriti e nuk arriti ta bëjë Luli që është të paktën 30 vite më i ri në moshë.

Pavarësisht se Foltorja është lëvizje e brendshme në PD, unë jam me të.

#unëjammeFoltoren

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!