Home Aktualitet Florian Binaj vjen në protestë me një pankartë ironike: Faleminderit NUSR_ EDI

Florian Binaj vjen në protestë me një pankartë ironike: Faleminderit NUSR_ EDI

nga Editor

“Jeni të mrekullueshëm. Jemi të gjithë për të njëjtën ccështje, sepse për ccdo veprim që bën qeveria paguajmë ne. Nuk është e drejtë. Bravo shumë të gjitëve që jeni këtu dhe faleminderit që keni ardhur”, Florian Binaj.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!