Home Aktualitet Qëndrimi në heshtje, kur duhet protestuar, e bën njeriun frikacak.

Qëndrimi në heshtje, kur duhet protestuar, e bën njeriun frikacak.

nga Editor

Nga Denis Hidri

Qëndrimi në heshtje, kur duhet protestuar, e bën njeriun frikacak.
Detyrim qytetar pjesmarrja në protestë, kur shkelen dhe abuzohet me të drejtat themelore të njeriut.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!