Home Aktualitet Malltezi denoncon skandalin e madh: SOROS do të hapë pus nafte në zonën e mbrojtur të Nartës? Pse hesht Prokuroria?

Malltezi denoncon skandalin e madh: SOROS do të hapë pus nafte në zonën e mbrojtur të Nartës? Pse hesht Prokuroria?

nga Editor

Ditën e sotme dhëndrri ish-kryministrit Sali Berishës Janarbër Malltezi përmes një postimi në rrjetin social Facebook, ka denoncuar skandalin e madh që lidhet me dhënien për shpinin e një pusi nafte në Zonën e Lagunës së Nartës, duke shkelur hapur ligjin, sepse kemi të bëjmë me një zonë të mbrojtur ku nuk lejohet të bëhet dicka e tillë.

Sipas Malltezit jhanë dy ministra dhe 4 Agjensi që shkelin ligjin hapur, ndersa Prokuroria ka ik ne drejtim te paditur duke iu shmagur cështjes në fjalë.

Postimi i plotë:Kujtese: Pus Nafte per SOROS mu brenda Zones se Mbrojtur ne Narte!!! Del se Soros qenka pronar i kompanise se naftes prandaj dy ministra dhe 4 Agjensi shkelen ligjin ndersa Prokuroria ka ik ne drejtim te paditur. Cili nga mercenar-gazetaret e Soros e dha si lajm? U mcefen. Kush duhet te mbaje pergjegjesi per shkelje ligji? Pse paguajme per Agjensi Zonave te Mbrojtura kur keta japin leje pus nafte brenda Zones se Mbrojtur? Pse na duhet Agjensia e Bregdetit? Po atehere beni nje amendim ligjor qe shkruan se “cdo ligj qe bie ndesh me interesat e Soros eshte nul”Shtet i qelberisur nga Soros, ku mercenar-politikane te soros pozojne per ligje dhe ku mercenar-gazetaret e Soros bejne mender-habere.https://www.facebook.com/photo/?fbid=10159175960313190&set=pcb.10159175960938190&__cft__[0]=AZWBCPeIGimov9heb65jESUhonjCmGk90wBhaS7F2Pwe7WJgMWPgkl0jy9N0t2PtBcX1y4yAMg1LbZPwdxCtFBuqV78gAKLPfhg8pq56Me_BDbsk4wqq5_murrL-Yjr8oB0&__tn__=*bH-R

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!