Home Aktualitet Irir Allkja: VETËM LIRIA DO NA SHPËTOJË

Irir Allkja: VETËM LIRIA DO NA SHPËTOJË

nga Editor

Shekujt shkojnë e vijnë por ne, shqiptarët nuk pamë dot kurrë më larg se kafshata e bukës.

Për sa kohë nuk do të kemi liri do të lutemi e luftojmë për bukë e ujë, e nuk do kemi asnjë shanc të rreshtohemi përkrah kombeve të qytetëruar e krenarë.

Politikanët kopila, që rrit kjo tokë ja kanë dalë me sukses t’ja shkër.ejnë vetëdijen e t’a detyrojnë të mendojnë thjeshtë dhe vetëm për bukën e gojës!

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!