Home Aktualitet Ylli Manjani: Pas Reformës në Drejtësi, ai ligj përdoret më shumë për kundravajtës penalë sesa për mafiozë…

Ylli Manjani: Pas Reformës në Drejtësi, ai ligj përdoret më shumë për kundravajtës penalë sesa për mafiozë…

nga Editor

Nga Ylli Manjani:
Shqipëria ka në fuqi, prej vitesh, një ligj antimafia. Por asnjë mafioz nuk zumë dot me atë ligj!!!

Pas reformës në drejtësi, ai ligj përdoret për kundravajtës penalë më shumë sesa për mafiozë. Përdoret si presion e kërbaç ndaj zyrtarëve publike.

SPAK merret më shumë me ligjin antimafia sesa me korrupsionin se akt flagrance… Merret sepse është më i thjeshti. Ngre një dyshim, sekuestron pasuri dhe ja hedh barrën e provës të dyshuarit. Rehatllik juridik sa më ska!

Mirëpo ligji u bë për mafiozët jo për çdo dyshim arbitrar!!!
Ligji antimafie sot i tregohet veç punonjësve antimafie!!!
Normal që mafia është është e lirë dhe e fortë, përsa kohë antimafia ha vetveten.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!