Home Aktualitet Greta Bardeli i jep zë shqetësimit të prindërve në Theth: Fëmijët kanë mbetur pa mësim. Nuk ka shkollë dhe mësues

Greta Bardeli i jep zë shqetësimit të prindërve në Theth: Fëmijët kanë mbetur pa mësim. Nuk ka shkollë dhe mësues

nga Editor

📍 Direkt nga Thethi iu bashkova sot shqetësimit të thellë të prindërve atje, për mosfunksionimin e shkollës dhe kërkesës për fillimin sa më parë të mësimit për fëmijët e tyre🤝

përherëkrahtyre

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!