Home Politike Si rrëzohet propaganda e Kryeministrit, Macron pranon se shumë vende ishin kundër Shqipërisë, Maqedonia u dogj prej nesh

Si rrëzohet propaganda e Kryeministrit, Macron pranon se shumë vende ishin kundër Shqipërisë, Maqedonia u dogj prej nesh

nga Editor

Kryeministri Rama prej dy ditësh po përpiqet të bindë opinion publik se shumica e BE-së e konsideron të suksesshme qeverisjen e tij. Sipas Ramës, ishin disa probleme të brendshme të Hollandës dhe Francës që detyruan qeveritë e tyre të votonin kundra hapjes së negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Presidenti Macron sapo e ka rrëzuar këtë justifikim.

Sipas tij shumica e vendeve ishin pro hapjes së negociatave për Maqedoninë e Veriut. Ama, shumica e vendeve ishin kundra hapjes së tyre për Shqipërinë, duke rrëzuar kështu propagandën e sukseseve imagjinare.

Më tej Macro pranon publikisht që ai i ka bërë një favor Shqipërisë, dhe i ka shkaktuar kosto Maqedonisë, duke kërkuar që dy vendet të mos ndaheshin nga njëri-tjetri në këtë proces. Viktima është Maqedonia. Ne jemi fajtori … për shkak të qeverisjes kriminale dhe korruptive të €di Ramës, shkruhet ne rrjetin social facebook te faqes “protestuesi”.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!