Home Aktualitet Këshillat Bashkiakë të pushtetit lokal me shumicë të thjeshtë vendosin për pronat publike dhe shtetrore.

Këshillat Bashkiakë të pushtetit lokal me shumicë të thjeshtë vendosin për pronat publike dhe shtetrore.

nga Editor

Nga Denis Hidri

Këshillat Bashkiakë të pushtetit lokal u me shumicë të thjeshtë vendosin për pronat publike dhe shtetrore.
Shumica e cilësuar ekziston vetëm në teori.
Me ndryshimet kushtetuese (të njëanshme), eleminohet çdo mekanizëm mbrojtës ligjor.

Ankimimi i këtij ndryshimi ligjor-kushtetues është një detyrë që duhet ndjekur në çdo instancë.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!