Home Aktualitet Autoriteti i Konkurrencës nuk gjobiti kompanitë për rritjen e çmimit të miellit, deputetët e PD dorëzojnë kërkesë për thirrje në seancë dëgjimore

Autoriteti i Konkurrencës nuk gjobiti kompanitë për rritjen e çmimit të miellit, deputetët e PD dorëzojnë kërkesë për thirrje në seancë dëgjimore

nga Editor

Deputetët e PD depozitojne kerkesën për thirrjen në seancë dëgjimore të Autoritetit të Konkurences në datën 10 Tetor. Rritja e çmimit teë bukës, që ka sjellë efekt zinxhir rritjen e cmimeve te produkteve te shportes, kane ndikuar ne thellimin e varferisë.

Me kete shqetesim, deputetet e PD kane kerkuar në seancë dëgjimore kryetaren e Autoritetit të Konkurencës për t’u njohur me masat dhe procedurat e kryera nga Autoriteti per rritjen e çmimit të bukes.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!