Home Aktualitet Nuk ka një “çështje Berisha” në PD!

Nuk ka një “çështje Berisha” në PD!

nga Editor
 • NGA GENT STRAZIMIRI

Ka një ÇËSHTJE EKZISTENCIALE PËR PD DHE DEMOKRATËT:

 • qëndrimi ndaj NJERIUT TË NDERSHËM, të shitur për interesa të ulta!
  Sali Berisha është thjesht ilustrim i saj.
 • Nuk ka një “hall të Sali Berishës” në PD!

Ka një ÇËSHTJE EKZISTENCIALE PËR PD DHE DEMOKRATËT:

 • qendrimi ndaj DEMOKRATIT PA KOMPROMIS, të shitur për interesa të ulta!
  Sali Berisha është thjesht ilustrim i saj.
 • Nuk ka një “siklet Sali Berisha” në PD!

Ka një ÇËSHTJE EKZISTENCIALE PËR PD DHE DEMOKRATËT:

 • qëndrimi ndaj pro-amerikanizmit historik, të papërsëritshëm, të palëkundur, të shitur për interesa të ulta, nga njerëz që vetëm pro-amerikanizmit nuk po i kontribuojnë.
  Sali Berisha është thjesht ilustrim i saj!

Sali Berisha, nëse do kishte një “hall” a “siklet”, do ishte fshehur si të gjithë ata “memecë” që u bëjnë bisht kamerave, gazetarëve, madje edhe demokratëve e, që recitojnë vetëm tekstin që vjen me whatsapp…

Sali Berisha, si çdo njeri i ndershëm, demokrat i palëkundur, pro-amerikani “par excelence”, ka zgjedhur përballjen në rrugë gjyqësore, jo fshehjen e as retorikën politike…

ÇËSHTJA EKZISTENCIALE e PD është BETEJA JOTE DEMOKRAT I PALËKUNDUR, NJERI I NDERSHËM, PRO-AMERIKAN që në gen!
Sali Berisha është thjesht ilustrim i saj!

Kur guxojnë të shesin Sali Berishën, sa sekonda mendohen me të shit ty?

KAQ!

qëndro_në_këmbë_demokrat

asnjë_hap_pas

✌️💪🇺🇲🇦🇱💪✌️

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!