Home Aktualitet Komisionet parlamentare/ PD sërish paraqitet fizikisht, njoftimi: Do jemi në sallat e kryesisë së Kuvendit

Komisionet parlamentare/ PD sërish paraqitet fizikisht, njoftimi: Do jemi në sallat e kryesisë së Kuvendit

nga Editor

NJOFTIMI I PD

Sot, mblidhen disa komisione parlamentare. Deputetet e PD kane kerkuar pjesemarrjen fizike ne komisione dhe, ne zbatim te nenit a5 te rregullores, do te jene te pranishem fizikisht ne sallat e komisioneve ne kryesine e Kuvendit. Ftojme median te marre pjese dhe te ndjeke nga afer qendrimet per komisionin.

Komisioni i Veprimtarive Prodhuese, ora 10.00
Komisioni i Ekonomise, 11.30
Komisioni i Shëndetësisë, i cili akoma nuk ka nje orar te dakordesuar nga kryesia e komisionit, sipas Rregullores.

Ne oren 10.00 eshte edhe Komisioni i Arsimit. Deputetet e PD do te jene te pranishem fizikisht ne Komision.

Edhe nje here per saktesim oraret e komisioneve parlamentare, ku deputetet e opozites do te jene te pranishem fizikisht.

Komisioni i Veprimtarive Prodhuese, ora 10.00
Komisioni i Arsimit, ora 10.00
Komisioni i Ekonomise, Ora 11.00

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!