Home Aktualitet Nga Iva V.Grillo: Rrobat e reja të mbretit/ Shqipëria po i ngjan mbretërisë se atij mbretit delirant dhe oborrtarëve oportunistë, ku “enden” rrobat e reja të mrekullueshme të mbretit, të cilat askush nuk ka fatin t’i shohë në të vërtetë…

Nga Iva V.Grillo: Rrobat e reja të mbretit/ Shqipëria po i ngjan mbretërisë se atij mbretit delirant dhe oborrtarëve oportunistë, ku “enden” rrobat e reja të mrekullueshme të mbretit, të cilat askush nuk ka fatin t’i shohë në të vërtetë…

nga Editor

Nga Iva V. Grillo

Rrobat e reja te mbretit…

Shqiperia po i ngjan cdo dite e me shume mbreterise se atij mbretit delirant dhe oborrtareve oportuniste, ku “enden” rrobat e reja te mrekullueshme te mbretit, te cilat askush nuk ka fatin t’i shohe ne te vertete.

Mbreti, oborrtaret, keshilltaret por dhe bujtesit nga larg, kane te gjithe hallet e tyre te ndryshme, por paradoksalisht duket se i bashkon dicka: nevoja per disa arna shumengjyreshe imagjinare qe do duhet te mbulojne deshtimet e gjithesecilit.

Mbreti eshte lakuriq… por na duhet nje “femije” qe ta tregoje me gisht…

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!