Home Aktualitet Përfundon seanca ndaj Saimir Tahirit/ Avokati i tij: Jemi optimistë, strategjia e rradhës do të jetë që në Apel të kërkojmë…

Përfundon seanca ndaj Saimir Tahirit/ Avokati i tij: Jemi optimistë, strategjia e rradhës do të jetë që në Apel të kërkojmë…

nga Editor

Maks Haxhia, Avokati i ish ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri

Ne dhe dy kolegë të tjerë e shtymë hetimin në venimin final që të zgjidhej çështja me themel. Gjykata e rrëzoi këtë kërkesë. Përfundimisht Gjykata e Lartë vendosi prishjen e vendimit të Apelit për Korrupsion. Ktheu çështjen po në të njëjtën gjykatë por me trup tjetër gjykues. Ne kërkojmë pafajësi për Tahirin.

Shkelja e parë se kanë marrë pjesë në gjykim gjyqtarë që kanë cënuar paandësinë sepse kanë dhënë mendim mbi një cështje që kishte fakte të kryera.

Strategjia e rradhës, presim të zbardhet vendimi të shkojmë në gjykatën e Apelit dhe të ngulmojmë për kërkesën tonë. Ne jemi optimstë dhe të sigurtë në gjëndjen aktuale. Drejtësia do të shkojë në vend duke shpallur Sajmir Tahirin të pafajshëm.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!