Home Politike “JO” për negociatat, Basha: Nuk shkohet në

“JO” për negociatat, Basha: Nuk shkohet në

nga Editor

Kryetari i PD-së, Lulzim Basha, ndodhet në një bashkëbisedim me gazetarët në selinë blu lidhur me shtyrjen e negociatave të anëtarësimit në BE.

Lulzim BashaNuk hapen negociatat me propagandë. Shumë gjëra i ka arritur me propagandë Edi Rama në Shqipëri, por në Eurpoë nuk shkohet me propagandë. Shkohet me të vërteta të kontrolluara dhe kur ka dyshim për kontrollin e parë. të kontrollojnë edhe një herë tjetër. Nuk shkohet në Europë me “Toyota Yaris”.

Lajme te ngjashme