Home Aktualitet Hapet për qarkullim aksi kryesor nga Ura e Lanës deri te Pallati me Shigjeta! NJOFTIM i ARRSH-së: Mjetet që vijnë nga autostrada Durrës-Tiranë…

Hapet për qarkullim aksi kryesor nga Ura e Lanës deri te Pallati me Shigjeta! NJOFTIM i ARRSH-së: Mjetet që vijnë nga autostrada Durrës-Tiranë…

nga Editor

Autoriteti Rrugor Shqiptar bën me dije se automjetet që do të vijnë nga autostrada Durrës-Tiranë, pas daljes nga Galeria 5, do të devijojnë majtas duke përdorur karrexhatën e re të rrugës kryesore majtas Loti 2.

TIRANË– Ditën e sotme është hapur për qarkullimin e mjeteve aksi kryesor nga Ura e Lanës deri te Pallati me Shigjeta. Autoriteti Rrugor Shqiptar bën me dije se automjetet që do të vijnë nga autostrada Durrës-Tiranë, pas daljes nga Galeria 5, do të devijojnë majtas duke përdorur karrexhatën e re të rrugës kryesore majtas Loti 2, duke shmangur kështu rrethin provizor tek “O-Zone” e duke vazhduar më pas pa ndërprerje drejt “Pallatit me Shigjeta”. Ndryshime në qarkullim nuk do të ketë për 2 javë për automjetet që do të kenë destinacion Yzberishtin, Bulevardin “Migjeni” dhe “Kombinatin”.

NJOFTIM

Hapet për qarkullimin e mjeteve aksi kryesor nga Ura e Lanës deri te Pallati me Shigjeta Duke filluar nga orët e para të mëngjesit të datës 26.09.2021 automjetet që do të vijnë nga autostrada Durrës-Tiranë, pas daljes nga Galeria 5, do të devijojnë majtas duke përdorur karrexhatën e re të rrugës kryesore majtas Loti 2, duke shmangur kështu rrethin provizor tek “O-Zone” e duke vazhduar më pas pa ndërprerje drejt “Pallatit me Shigjeta”.Për automjetet që do të kenë destinacion Yzberishtin, Bulevardin “Migjeni”, “Kombinatin” për një periudhë 2-javore nuk do të kenë ndryshime në qarkullim, pas kësaj periudhe, do të kanalizohen në rrugën e re paralele të krahut të djathtë.Kërkojmë mirëkuptimin e banorëve dhe përdoruesve të rrugës për këto ndërhyrje që po kryhen në këtë aks deri në përfundimin e plotë të këtij projekti.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!