Home Aktualitet Shqiptarët shpenzuan 30 milionë euro ilaçe e mjekime, u rimbursua vetëm 1%/ PD, Tabaku: Fytyra e vërtetë e një qeveria që politikën nuk e përdor për ti shërbyer qytetarëve por për t’u pasuruar vetë

Shqiptarët shpenzuan 30 milionë euro ilaçe e mjekime, u rimbursua vetëm 1%/ PD, Tabaku: Fytyra e vërtetë e një qeveria që politikën nuk e përdor për ti shërbyer qytetarëve por për t’u pasuruar vetë

nga Editor

📍 Shqiptarët kanë shpenzuar 30 mln euro për ilaçe💊 dhe mjekime gjatë pandemisë ndërsa qeveria i ka rimbursuar qytetarëve vec 231 mijë euro.

As 1% e vlerës së harxhuar nuk ka shkuar për të ndihmuar qytetarët.

🔴 Fytyra e vërtetë e një qeveria që politikën nuk e përdor për ti shërbyer qytetarëve por tu pasuruar vete, të braktisur dhe në fatkeqësi!

❌ Jemi vendi me varfërinë më të lartë në rajon, dhe me pagat më të ulëta. Kjo nuk mund të jetë manyra se si qeveriset vendi ynë.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!