Home Aktualitet Yuri Kim ‘prek’ prap Berishën: PD nuk ecën dot para me një këmbë tek e shkuara..

Yuri Kim ‘prek’ prap Berishën: PD nuk ecën dot para me një këmbë tek e shkuara..

nga Editor

Yuri Kim: Pozita jonë ndaj PD nuk do të ndryshojë. Do ketë shumë punë për t’u bërë në vijim. është esenciale dhe e mirë që PD është kthyer në parlament. Por ka aksione që duhen ndërmarrë për të bërë zgjedhje më të mira herën tjetër. Për të adresuar mangësitë që u identifikuan në raportin e ODHIR. Duhet luftë për të bërë ndaj reformës territoriale dhe korrupsionit. Kërkojnë një PD të fortë që do të evë para, nuk ecet para me një këmbë të mbetur në të shkuarën. Si gjithmonë mezi presim të ecim para me shqipërinë, shqiptarët dhe PD

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!