Home Aktualitet Nesho: Rama anti-amerikani më i madh në vend, kërkon të konfliktojë opozitën me SHBA-të

Nesho: Rama anti-amerikani më i madh në vend, kërkon të konfliktojë opozitën me SHBA-të

nga Editor

Diplomati i karrierës Agim Nesho, i ftuar në Çim Peka Live në Syri Tv, deklaroi se Rama është antiamerikani më i madh në Shqipëri.
Nesho thekson se kryeministri shqiptar kërkon që të konfliktojë opozitën e Shqipërisë me Amerikën.

“Kemi proces që ka nisur për të shkatërruar opozitën, se ka nisur më herët, nuk ka ardhur me vendim të fundit të Sekretarit Blinken. Më antiamerikane është pozita me zotin Rama, që kërkon të fusë në konflikt opozitën me SHBA. Amerikën e pranon edhe e majta edhe e djathta. U kap shteti dhe janë prishur të gjitha balancat në vend. Berisha në Fier ishte shumë racional. Nuk është çështja jemi me Berishën apo SHBA-të. Berisha po thotë se nuk ka votim nga baza e PD-së për të. Është vrarë vota, gjëja themelore e demokracisë.

Amerika është frymë, është vendi më i përsosur, sepse ka kurajon që të thotë se edhe gabova. Ka lobistë, që janë të pangopur. Duhet pranuar presioni për të marxhinalizuar Berishën? Mendoj se presioni vjen nga lobingu i Ramës, që Shqipëria të jetë e përçarë e këtë e kërkon Rusia etj. PD është në të drejtën e Zotit që të mos ketë presion. Po goditet lideri historik i tranzicionit në Shqipëri”, deklaron Nesho.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!