Home Aktualitet Debatet në mbledhje, reagon Basha: Nuk e quajta anëtarësinë e PD antiamerikane. Trillim i qëllimshëm!

Debatet në mbledhje, reagon Basha: Nuk e quajta anëtarësinë e PD antiamerikane. Trillim i qëllimshëm!

nga Editor

Deklaratë e Partisë Demokratike

Në lidhje me spekulimet që qarkullojnë mbi mbledhjen e sotme të Kryesisë së Grupit Parlamentar të PD-së, Partia Demokratike deklaron:Kryetari i Partisë Demokratike në asnjë moment nuk e ka etiketuar anëtarësinë, që është shpirti i PD-së, si antiamerikane. Ky është një trillim i qëllimshëm nga ata që prej kohësh keqpërdorin gjithçka për interesa personale.Z. Basha ka thënë se Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë qenë, janë dhe do të jenë aleati i Partisë Demokratike për një Shqipëri të zhvilluar dhe demokratike dhe askush nuk mund ta cënojë aleancën dhe partneritetin mes Partisë Demokratike dhe SHBA-ve.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!