Home Aktualitet U bë VIRALE! Kjo foto tregon realitetin e Shqipërisë…

U bë VIRALE! Kjo foto tregon realitetin e Shqipërisë…

nga Editor

Në zonën e Tiranës së Re në Tiranë, një i mitur është fiksuar nga aparati teksa ishte shtrirë nën një bllok betoni, ndërsa krah tij kalojnë makinat, përfshirë edhe ato të tonazhit të rëndë.

TIRANË– Një foto është shpërndarë me shpejtësi në rrjetet sociale! Në zonën e Tiranës së Re në Tiranë, një i mitur është fiksuar nga aparati teksa ishte shtrirë nën një bllok betoni, ndërsa krah tij kalojnë makinat, përfshirë edhe ato të tonazhit të rëndë.

Fotoja e të miturit

Fotoja, autori i të cilës ende nuk dihet, është bërë virale, duke ngjallur dhe reagime të forta. Një më të përdorurat është: Realiteti i Shqipërisë!

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!