Home Aktualitet Ironia e Kalos kundrejt ministrave të Ramës: “Dorëzoni dhuratat e dukshme, jo llogaritë në Offshore”

Ironia e Kalos kundrejt ministrave të Ramës: “Dorëzoni dhuratat e dukshme, jo llogaritë në Offshore”

nga Editor

Në mbledhjen e parë të qeverisë kryeministri Edi Rama iu kërkoi ministrave të ruajnë etikën dhe çdo dhuratë që marrin ta dorëzojnë në seli.
Kjo kërkesë e Ramës ka ngjallur polemika sepse darkat e Nusretit apo hotelet me 5 yje në Barcelonë paguhen nga oligarkë.

Mirëpo një reagim ka ardhur edhe nga mjeku Tritan Kalo, i cili me anë të një postimi në rrjete sociale, iu kërkon ministrave që nëse bëhet fjalë për etikë le të dorëzojnë dhuratat e dukshme në muzeum.

“Kohë e pakohtë qeverisëse. Etik baraz me energji tërheqëse e inisiativës korruptive. Për etikë dorëzoni dhuratat e dukshme në muzeum, jo zarfat apo llogaritë bankare në Shqipëri ose offshore”, shkruan Kalo.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!