Home Aktualitet Evi Kokalari ka disa kërkesa për Berishën: Uroj që Sali Berisha të rindërtojë të djathtën e mirëfilltë dhe ta marrë shumë seriozisht, është i vetmi shans që kemi momentalisht…

Evi Kokalari ka disa kërkesa për Berishën: Uroj që Sali Berisha të rindërtojë të djathtën e mirëfilltë dhe ta marrë shumë seriozisht, është i vetmi shans që kemi momentalisht…

nga Editor

Aktivistja shqiptare në SHBA, Evi Kokalari, i ka drejtuar ish-kryeministrit Sali Berisha që të ndërtojë të djathtën në vend. ‘Uroj që Sali Berisha rindërtimin e një të djathte të mirëfilltë, ta marrë shumë seriozisht.

Eshtë i vetmi shans që kemi momentalisht’, shkruan Kokalari në Facebook.

Kërkesat e Evi Kokalarit:

Ndërtimi i të Djathtës Shqiptare është i domosdoshëm!! Këto janë disa nga parimet për lëvizjen e re #ShqipëriaKonservatore: Liritë Individuale. Tregjet e Lira. Rregulli i Ligjit

Anti-Korrupsioni. Anti-Soros. Anti-Aborti. Qeveri e Kufizuar. Taksat e Ulëta. Dinjiteti Njerëzor. Përgjegjësia Fiskale. Forcimi i Klasës së Mesme, Vlera të Forta Familjare. Përgjegjësia Personale, Besimi në Zot

 #ShqipëriaKonservatore #Shqipëria e Djathtë

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!