Home Aktualitet Gazment Bardhi: Ky kryeministër është një “kalbsin’ që kërkon shenjtnim” !

Gazment Bardhi: Ky kryeministër është një “kalbsin’ që kërkon shenjtnim” !

nga Editor

Në seancën parlamentare foli edhe Sekretari i Përgjithshëm i PD, Gazment Bardhi, i cili theksoi se Ky nuk është një parlament i nderuar, dhe se kryeministri ynë është një “kalbsin’ që kërkon shenjtnim”.

Fjala e Sekretarit të Përgjithshëm të PD, Gazment Bardhi:

Zonja dhe zotërinj,

Të nderuar bashkëqytetarë,

Fjalen time të parë në parlament do të doja shumë ta kisha mbajtur duke iu drejtuar deputetëve të qeverisë me nderim dhe respekt. Një pjesë prej tyre edhe e meritojnë! Por e kam të pamundur për shkak se pjesa dërrmuese janë të kapur nga interesat më të pista, që kanë lënë shqiptarët në fund për gjithçka!

Ky nuk është një parlament i nderuar, sepse shumica e tij ka dalë nga blerja e votës dhe nga bashkëpunimi me bandat më famëkeqe të vendit.

Kjo nuk është një qeveri që meriton besim. Ky kryeministër është një “kalbsin’ që kërkon shenjtnim”.  Kampion për të ushqyer njerëzit me lugën bosh të mashtrimeve.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!