Home Aktualitet Kaba: PD sot të padiste në Kushtetuese 30 ligjet antiligjore të Rilindjes e mos bënte sherre për foltoren

Kaba: PD sot të padiste në Kushtetuese 30 ligjet antiligjore të Rilindjes e mos bënte sherre për foltoren

nga Editor

Nga Dritan Kaba

Sot prisja padite e PD ne Gjykaten Kushtetuese per mbi 30 ligje antikushtetuese qe prekin dhe shkaterrojne tregun e lire dhe garen e ndershme te bizneseve dhe jo “sherre” per foltoren.Nuk kishin edhe shume pune per te bere per hartimin e tyre se Institucioni i Presidentit te Republikes i ka te argumentuara shume qarte nga ana ligjore shkeljet e Kushtetutes kur i ka kthyer ne Kuvend.Opozita eshte per te korrigjuar me ane te rruges ligjore paudhesite e maxhorances, jo te beje skena te panevojshme ne Parlament. Po prisja qe ne seancen e sotme te artikuloheshin emrat e atyre qe kane shkelur ligjin dhe Kushtetuten.Skeme e vjeter pa asnje sukses me figurante te rinj. Ligjet antikushtetuese vazhdojne te jene ne funksionim.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!