Home Aktualitet Basha s’merr fjalën pa prezencën e Ramës! Tabaku dhe Bardhi: Keni gjithë ditën që na zvarrisni, çfarë pune më të rëndësishme ka kryeministri që s’është këtu?

Basha s’merr fjalën pa prezencën e Ramës! Tabaku dhe Bardhi: Keni gjithë ditën që na zvarrisni, çfarë pune më të rëndësishme ka kryeministri që s’është këtu?

nga Editor

Jorida Tabaku: Kemi detyrim ndaj qytetarëve që kryeministri të vijë këtu dhe të dëgjojë mendimin e Opozitës, na sollët në seancë në orën 13:00, erdhëm, na sollët në orën 16:00, ja ku jemi. Keni gjithë ditën që na zvarrisni, ai i ka vënë firmën këtij dokumenti, kështu që të vijë këtu dhe të dëgjojë mendimin e Opozitës.

Gazment Bardhi: A mund tu shpejgoni shqiptarëve çfarë pune më të rëndësishme ka kryeministri Rama që nuk është në seancën më të rëndësishme të këtij parlamenti? ka dhënë ndonjë shpjegim? Ka detyrim kushtetues të jetë në seancë.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!