Home Aktualitet COVID-i fut në sherr Ramën dhe Bashën, kryeministri e ironizon: Ndihmuat virusin, bëtë aleacë. Kryedemokrati s’rri pa ia kthyer, i ngre zërin: Bën politikë me të vdekur!

COVID-i fut në sherr Ramën dhe Bashën, kryeministri e ironizon: Ndihmuat virusin, bëtë aleacë. Kryedemokrati s’rri pa ia kthyer, i ngre zërin: Bën politikë me të vdekur!

nga Editor

PJESW NGA DEBATI: 

Rama: Zhvillimi i shëndetësisë. Dua të flas me fakte në vitin 2013 vetëm 43% e shpenzimeve mbuloheshin. Sikur virusi ta kishte gjetur Shqipërinë siç e gjetëm ne dhe pa platformën e-albania. Parafytyroni karantinë pa të. Kjo do të jetë përgjithmonë motiv krenarie për mua që Shqipëria nuk u gjynjëzua. Meqë po më ndërhynë, edhe aleanca juaj për virusin. I thatë shtyrje të fortë. Por u përballua falë mjekëve.

*flet nga vendi pa mikrofon/ Basha: 16 mijë të vdekur! Të vdekur…Politikë me të vdekur

Nikolla: Ju lutem mos flisni nga vendi.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!